Un tânăr de aproximativ 17 ani a sărit, marţi seară, de la etajul cinci al unei parcări exterioare ce aparţine unui centru comercial din Timişoara. În urma căderii, băiatul a supravieţuit, el fiind preluat de un echipaj medical şi transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc marţi, în jurul orei 19.00. 

 ”Poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr, s-ar fi aruncat de la etajul 5 al parcării unei societăţi comerciale, parcare ce are ieşirea pe strada Sever Bocu. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 17 ani, din Timişoara, care se află la spital în stare de inconştientă”, a transmis IPJ Timiş. 

Băiatul s-a prăbuşit lângă rampa de urcare în parcarea exterioară a unui centru comercial din Timiţoara. 

La locul incidentului a intervenit un echipaj SMURD, Ambulanţa, pompieri şi poliţişti. Medicii l-au preluat pe tânăr în stare gravă şi l-au dus de urgenţă la Spitalul Municipal. 

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.