Un pacient de 44 de ani, internat la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială care aparţie de Spitalul Municipal Timişoara, s-a prăbuşit de la înălţime. În urma incidentului, bărbatul, care este diagnosticat şi cu autism şi care era însoţit de mama sa, s-a ales cu răni la nivelul capului şi picioarelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În noaptea de joi spre vineri, un pacient de 44 de ani, diagnosticat cu autism, care a fost internat cu mama sa la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială care aparţine de Spitalul Municipal Timişoara, s-a prăbuşit de la etaj, într-un moment de neatenţie a mamei sale care se afla cu el în salon.
 
În jurul orei 01.00, pacientul a fost găsit prăbuşit în faţa clinicii, dupa ce, se pare, a căzut de la primul etaj. însă nu din salon, întrucât acesta are ferestrele securizate. În urma căzăturii, bărbatul are traumatisme la picioare şi traumatism cranio-cerebral. Acesta s-ar fi aplecat peste o fereastră a imobilului să privească afară, s-a dezechilibrat şi a căzut. 
 
Un echipaj al ambulanţei a intervenit imediat şi l-a transportat la Urgenţe la Spitalul Municipal Timişoara.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a petrecut incidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.