Un bătrân de 87 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc de locuinţe de pe bulevardul Dragalina din Timişoara. Înainte de acest gest, ar fi încercat să îşi taie venele de la mâini, însă nimeni nu a sunat la numărul de urgenţa 112. Bărbatul a decedat pe loc, în urma impactului cu solul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc luni dimineaţă, în jurul orei 6.00.
 
”La data de 18 iulie a.c, în jurul orei 6:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Bulevardul Dragalina din Timişoara,un bărbat s-a siuncis. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba de un bărbat în vârstă de 87 de ani,care s-ar fi aruncat de la etajul 8 al imobilului în care locuia. În urma impactului cu solul, acesta a decedat”, transmite IPJ Timiş.
 
Bărbatul locuia împreună cu soţia lui, în vârstă de 89 de ani. Cei doi nu s-au certat, însă bărbatul a încercat iniţial să îşi taie venele de la mâini, dar nimeni nu a sunat la numărul de urgenţe 112. Ulterior. el a decis să se arunce de la etaj.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.