Un bărbat din Timişoara a fost transportat la spital după ce şi-a cusut parţial buzele cu sârmă şi s-a tăiat cu un cuţit pe braţe şi pe piept, spunând că se temea că locuinţa îi va fi luată de cămătari, cărora nu reuşise să le plătească o datorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul le-a declarat medicilor şi poliţiştilor, luni seara, că luase un împrumut de la cămătari, iar aceştia l-au anunţat că vin să îi ia casa de pe strada Dacilor din Timişoara, deoarece nu îşi plătise la timp o datorie. Din această cauză, el a încercat să se sinucidă.

Mai întâi şi-a cusut parţial buzele cu o sârmă, apoi şi-a aplicat mai multe lovituri de cuţit pe braţe şi pe piept. Într-un final, a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a anunţat că intenţionează să se sinucidă.

Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă, l-a preluat şi l-a transportat la Spitalul Municipal din Timişoara. Doctorii i-au îndepărtat sârma şi i-au îngrijit rănile. Bărbatul le-a declarat medicilor că a vrut să moară pentru că nu s-ar fi împăcat cu gândul că va rămâne fără locuinţă, din cauza datoriilor.

Bărbatul, de 47 de ani, a fost apoi transferat la Clinica de Psihiatrie din Timişoara pentru un consult de specialitate.

Politistii au deschis o anchetă şi încearcă să stabilească exact ce l-a îndemnat pe bărbat la acest gest.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.