Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după ce poliţiştii din Timişoara au descoperit că aceştia au comis 23 de infracţiuni de înşelăciune pe internet, unde au publicat anunţuri false de vânzare a unor materiale de construcţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara fac cercetări faţă de trei bărbaţi, cu vârste între 21 şi 25 de ani, bănuiţi că în perioada septembrie 2016 - mai ar fi comis 23 de infracţiuni de înşelăciune.

”Din cercetări a reieşit că, în perioada septembrie 2016 - mai a.c., cei în cauză ar fi postat pe internet mai multe anunţuri fictive, prin care ar fi oferit spre vânzare materiale de construcţii. Victimele ar fi trimis, prin transfer bancar, banii care reprezentau contravaloarea materialelor, iar ulterior bunurile comandate nu le-ar mai fi fost livrate”, se arată în comunicat.

Prejudiciul cauzat în acest caz a fost estimat la 26.000 de lei.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propuneri legale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.