Un tânăr de 25 de ani, suspectat că a furat de două ori din acelaşi magazin bijuterii în valoare totală de 100.000 de lei lei, a fost reţinut. Poliţiştii din Timiş au recuperat bunuri în valoare de 52.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă de joi al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, în data de 27 aprilie, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au identificat un bărbat, de 25 de ani, bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială.

”În noaptea de 26 spre 27 septembrie a.c., cel în cauză, ar fi pătruns într-o societate comercială situată pe raza municipiului, de unde a sustras bijuteri în valoare, de aproximativ 60.000 de lei”, se arată în comunicat.

Totodată, în urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că, în noaptea de 11 septembrie a.c., tânărul, de 25 de ani, ar fi pătruns în aceeaşi societate comercială, de unde a sustras bijuterii în valoare, de aproximativ 40.000 de lei.

Din prejudiciul total, au foste recuperate bijuterii în valoare de aproximativ 52.000 de lei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, tânărul  fiind reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.