Un timişorean de 18 ani, fost elev al Colegiului Tehnic Energetic "Regele Ferdinand I", din Timişoara, condamnat la zece ani de închisoare pentru omor, a fost dat în urmărire generală şi este căutat de către poliţiştii timişeni. Corjin trebuia să se prezinte, imediat după condamnarea definitivă, pentru a fi încarcerat, însă nu a făcut acest lucru, şi nici nu a fost găsit la adresa de domiciliu, motiv pentru care a fost dat în urmărire generală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânăr de 18 ani, din Timişoara condamnat pentru omor la zece ani de închisoare, dat în urmărire generală, după ce a fost

Un timişorean în vârstă de 18 ani, fost elev al Colegiului Tehnic Energetic "Regele Ferdinand I", din Timişoara, condamnat la zece ani de închisoare pentru omor, a fost dat în urmărire generală şi este căutat de către poliţiştii timişeni.

Poliţiştii din judeţul Timiş l-au dat în urmărire generală pe Francesco Corjin, un tânăr de 18 ani din Timişoara, care a fost condamnat pentru omor la zece ani de închisoare cu executare, în 19 octombrie, de către magistraţii Curţii de Apel Timişoara, după ce a ucis, în anul 2015, un tânăr de 22 de ani.

De asemenea, Corjin a fost condamnat la plata a 100.000 de euro, despăgubiri familiei tânărului omorât.

Corjin ar fi trebuit să se prezinte, imediat după condamnare, pentru a fi încarcerat, însă nu a făcut acest lucru, şi nici nu a fost găsit la adresa de domiciliu, motiv pentru care a fost dat în urmărire generală.

În 4 noiembrie 2015, Francesco Corjin, atunci în vârstă de 17 ani, elev la Colegiul Tehnic Energetic Regele Ferdinand I Timişoara, şi un alt tânăr, în vârstă de 22 de ani, s-au certat şi apoi s-au luat la bătaie în stradă, în apropierea şcolii.

La un moment dat, Corjin a scos un cuţit şi i l-a înfipt tânărului de 22 de ani între coaste. Medicii de la SMURD l-au găsit atunci pe tânărul înjunghiat plin de sânge şi în stop cardio-respirator. Doctorii l-au resuscitat şi mai apoi l-au transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Timişoara, unde însă, în pofida eforturilor medicilor, tânărul nu a mai rezistat şi a decedat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.