Biroul Control Intern din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş face verificări faţă de mai muli poliţişti care au agresat echipa unui post de televiziune care participa la o percheziţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern cu privire la un incident ce a fost semnalat de către jurnaliştii unui post tv, care în timp ce se aflau la o activitate ce avea ca obiect o percheziţie domiciliară, sesizează  că au fost agresaţi de către poliţişti, nepermiţandu-le să-şi desfăşoare activitatea în calitate de jurnalişti”, transmite IPJ Timiş.
 
Rezultatul  verificărilor va fi comunicat în cel mai scurt timp, mai precizează IPJ Timiş.
 
Echipa din Timişoara a unui post de televiziune a participat la o percheziţie care a avut loc la Timişoara, iar la un moment dat, poliţiştii care îşi desfăşurau activitatea, i-au agresat pe reproter şi cameraman.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.