Un tânăr de 17 ani de ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce traversa în fugă pe trecerea de pietoni într-o intersecţie din Timişoara. Într-un al doilea accident rutier, un motociclist a pătruns într-o intersecţie unde a lovit o maşină de taxi care s-a răsturnat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primul accident, care a avut loc marţi, un şofer care venea pe strada Gheorghe Lazărdin municipiul Timişoara şi a făcut la stânga spre Piaţa Mărăşti, l-a surprins pe tânărul care traversa în fugă pe trecerea de pietoni şi l-a proiectat la câţiva metri peste refugiul dintre benzi.  

O ambulanţă l-a preluat pe pieton şi l-a transportat la Spitalul Municipal, aflat în apropiere. 

”Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a condus un autoturism pe strada Gheorghe Lazar din municipiul Timişoara, iar la intersecţia cu strada Gheorghe Dima a surprins şi accidentat un pieton angajat în traversarea drumului public, prin loc marcat şi semnalizat corespunzător, pe culoarea verde intermitent a semaforului electric. În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, un tânăr de 17 ani. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş. 

Un al doilea accident rutier a avut loc, tot marţi, într-o altă intersecţie din Timişoara. Au fost implicate o motocicletă şi un taxi. 

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se observă cum maşina de taxi stă pe trecerea de pietoni, cât timp din spatele ei vin maşini, în aceeaşi direcţie. La un moment dat, după ce probabil se asigură că din spate nu mai vine niciun autoturism, şoferul a virat dreapta, ca să întoarcă şi să intre pe sensul opus de mers. 

A fost, însă, lovit în plin de un motociclist care circula regulamentar. 

Impactul a fost atât de puternic încât, în urma loviturii, taxiul s-a răsturnat pe partea stângă, la marginea bordurii, iar motociclistul a alunecat zeci de metri pe asfalt. 

Nici motociclistul, nici şoferul nu au fost răniţi. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.