Procurorii DIICOT şi politiştii de la Combaterea Crimei Organizate Timişoara au făcut, vineri, 15 percheziţii într-un dosar în care mai multe persoane sunt suspectate de trafic de ţigări aduse din Serbia. Nouă persoane au fost ridicate şi sunt audiate la sediul DIICOT Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii şi procurorii au făcut, miercuri, 15 percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate că fac parte dintr-o reţea de trafic de ţigarete şi au descoperit o cantitate însemnată de ţigări de contrabandă.Cei nouă membri ai grupării aduceau ţigări din Serbia şi plasau tutunul pe piaţa din Timişoara.

Ofiţerii de la Crima Organizată au monitorizat toate acţiunile grupării vreme de mai multe luni pentru a stabili felul în care gestionau transporturile de ţigări, cum le adăposteau în depozite clandestine şi mai apoi le vindeau în Timişoara.

Gruparea activa încă din anul 2015, iar de-a lungul timpului, poliţiştii au reuşit să facă mai multe capturi de ţigări şi chiar să-l prindă pe şeful reţelei, care e acum după gratii.

Gruparea însă şi-a continuat activitatea.

Vineri după-amiaza, poliţiştii şi procurorii au intervenit în momentul unei tranzacţii şi i-au prins în flagrant pe câţiva dintre membrii reţelei.

Operaţiunea s-a desfăşurat cu ajutorul jandarmilor.

Cei nouă membri ai grupării au fost duşi la audieri, la sediul DIICOT Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.