Un bărbat de 46 de ani cu dublă cetăţenie, irakiană şi britanică, a fost prins după ce a fabricat mai multe arme în locuinţa sa din localitatea Dumbrăviţa, de lângă Timişoara, cu ajutorul unei imprimante 3D.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii de la Direcţia Arme din cadrul Poliţiei Române şi ai Serviciului arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase din Timiş au făcut, miercuri, o percheziţie la locuinţa unui bărbat de 46 de ani, cu dublă cetăţenie, irakiană şi britanică care fabrica arme letale cu ajutorul unei imprimante 3D. Armele erau din material plastic şi/sau polimer, acestea având caracteristicile armelor letale, cu glonţ, semiautomate.
 
 
În cadrul percheziţiilor, anchetatorii au găsit în locuinţa bărbatului două arme letale de asalt, automate, cu destinaţie militară, provenite din contrabandă.
 
Poliţiştii au descins şi în alte cinci locuinţe aparţinând unor persoane bănuite de contrabandă.
 
 
Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.
 
Un număr de şase persoane bănuite de contrabandă cu arme au fost duse la audieri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.