Un muncitor a fost rănit, după ce s-a prăbuşit cofragul unui planşeu de la etajul 1 al unei clădiri aflată în construcţie, pe timpul turnării betonului. Pomperii au intervenit cu mai multe mijloace şi 22 de subofiţeri şi 2 ofiţeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pompierii au fost alertaţi vineri la numărul de urgenţe 112 în privinţa accidentului.
 
”Am fost anunţaţi despre prăbuşirea unei clădiri în construcţie  din Timişoara, pe Calea Torontalului. Au fost alertate urmatoarele forţe si mijloace:  1 Autospecială de primă intervenţie şi comandă, 1 Autospecială de stingere cu apă şi spumă, 1 Automacara, 1 Descarcerare, 1 Autospecială de Transport Personal şi Victime Multiple, 2 echipaje SMURD tip B din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Timişoara, 1 Descarcerare Grea, 1 Container Multirisc, 1 Ambulanţă TIM tip C, din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Timişoara,cu 2 ofiţeri şi 22 subofiţeri.  După efectuarea recunoaşterii s-au constatat următoarele: s-a prăbuşit cofragul unui planşeu de la etajul 1 pe timpul turnării betonului, iar un muncitor a fost rănit uşor”, transmite ISU Timiş. 
 
Potrivit sursei citate, victima a refuzat transportul la spital.
 
Poliţiştii şi inspectorii ITM au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul şi dacă muncitorul respecta normele de protecţia muncii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.