Un incendiu puternic a izbucnit, marţi după-amiază, la un bloc de locuinţe din apropierea Stadionului ”Dan Păltinişanu” din Timişoara. Fumul gros a putut fi observat din toate colţurile oraşului, fiind emis un mesaj Ro-Alert pentru ca populaţia să evite zona. Din clădire au fost evacuate 38 de persoane. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, incendiul fiind stins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit ISU Timiş, pompierii sosiţi la locul incendiului au constatat că acesta se manifesta generalizat la acoperişul tip terasă, acoperit cu bitum, cu degajări masive de fum şi gaze toxice în atmosferă.
 
Astfel, au fost evacuate 38 de persoane, dintre care două nu se puteau deplasa.
 
În urma incendiului, a ars izolaţia de carton bituminos de pe acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi, şi partea superioară a izolaţiei din polistiren a clădirii. De la sosirea forţelor şi mijloacelor la locul intervenţiei, incendiul nu s-a propagat.
 
ISU Timiş a transmis mesaj Ro Alert, populaţia fiind sfătuită să evite zona.
 
Conform sursei citate, la ora 15.43 incendiul a fost lichidat.
 
O anchetă va stabili exact cauzele care au dus izbucnirea focului. Locuitorii din zonă susţin că se lucra la izolarea terasei blocului, iar mai multe butelii cu ajutorul cărora se topeau materiale au explodat.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Mai multe autospeciale de pompieri intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit, marţi, la un bloc de locuinţe aflat în zona Stadionului de fotbal ”Dan Păltinişanu” din Timişoara.
 
 
Coloana de fum poate fi observată de la mare depărtare.
 
”Am fost anunţaţi prin apel 112 despre producerea unui incendiu la acoperişul unui bloc situat pe strada F.C.Ripensia din Timişoara. Au fost alertate Detaşamentele 1 şi 2 de Pompieri Timişoara şi s-au deplasat la faţa locului 23 pompieri cu 5 autospeciale de stingere, 1 cisternă, 2 autoscări mecanice şi un echipaj SMURD”, a transmis ISU Timiş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.