Poliţiştii locali din Timişoara au depistat în Complexul Studenţesc din oraş un grup de zece migranţi, în timp ce mâncau într-un foişor. Cei zece au fost predaţi poliţiştilor de la Poliţia de Frontieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Locale Timişoara, joi poliţiştii locali aflaţi în patrulare în Complexul Studenţesc au observant pe strada Aurelianus, într-un foişor, zece persoane cu vârste cuprinse între 2 şi 50 de ani, care provin din Irak şi care nu deţineau documente asupra lor.

”Cei în cauză au fost predaţi poliţiştilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei”, se arată în comunicat.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În acest an, poliţiştii locali au mai depistat în Parcul Justiţiei şi Piaţa Victoriei persoane provenind din Afganistan şi Siria, iar anul trecut poliţiştii locali au depistat pe străzile Timişoarei un număr de 284 de migranţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.