Poliţiştii din Timişoara au tras mai multe focuri de armă pentru a calma spiritele, după un scandal izbucnit între două familii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa că un alt bărbat îl ameninţă că îl calcă cu maşina.

Un echipaj de poliţie a ajuns la adresa indicată de apelant, un tânăr de 33 de ani. Acesta le-a povestit că scandalul a început mai devreme şi că un alt bărbat, care locuieşte pe aceeaşi stradă, ar fi vrut să îl lovească cu maşina.

Poliţiştii au ajuns şi acasă la scandalagiu, un bărbat de 38 de ani, care i-a întâmpinat cu o bară de metal în mână. Nu a vrut să lase fierul din mână, astfel că poliţiştii au tras un foc de avertisment în plan vertical.

În acel moment, familiile celor doi bărbaţi au ieşit în stradă şi au început să facă scandal. Doar când poliţiştii au mai tras încă două focuri de armă în plan vertical, cele două familii s-au liniştit.

Poliţiştii i-au ridicat pe cei doi scandalagii, iar pe bărbatul de 38 de ani l-au reţinut pentru 24 de ore.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.