Pompierii au stabilit cauza izbucnirii incendiului de marţi de pe terasa unui bloc de locuinţe din Timişoara, aceasta fiind flacara deschisă folosită pentru lucrări pe plafonul imobilului. Sunt verificate şi măsurile de apărare împotriva incendiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
ISU Timiş a stabilit cauza producerii incendiului de marţi de pe terasa unui bloc din apropierea Stadionului ”Dan Păltinişanu” din Timişoara.
 
”În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, pompierii au stabilit cauza probabilă de incendiu ca: “flacără deschisă” în urma unor lucrari efectuate pe acoperisul de tip terasă a blocului de pe Aleea F.C.Ripensia din Timişoara”, transmite ISU Timiş.
 
De asemenea, este făcut şi un control pentru a verifica dacă au fost respectate măsurile împotriva incendiilor.
 
”În urma incendiului, colegii din cadrul inspecţiei de prevenire s-au deplasat la faţa locului pentru a verifica modul în care au fost respectate măsurile de apărare împotriva incendiilor. Concluziile activităţii de control vor fi prezentate în următoarele zile, după verificarea tuturor documentelor firmei care efectua lucrări la imobil”, mai precizează ISU Timiş.
 
Un incendiu a izbucnit marţi pe terasa unui bloc de locuinţe cu 8 etaje aflat în apropierea Stadionului ”Dan Păltinişanu” din Timişoara. Fumul gros a putut fi văzut din orice colţ al oraşului Timişoara. Pompierii au intervenit şi au reuşit să stingă incendiul în mai puţin de o oră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.