Două persoane au fost reţinute pentru constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane şi trafic de minori după ce au racolat şi exploatat stradal mai multe victime, prin ameninţare şi violenţe, în scopul însuşirii sumelor de bani rezultate din prestarea de servicii sexuale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri, al DIICOT, un număr de 12 percheziţii au avut loc, marţi, în Timişoara, la persoane care se ocupau cu traficul de persoane şi traficul de minori. 12 mandate de aducere au fost eplicate în urma acestor percheziţii.
 
În urma audierilor, doi dintre cei cercetaţi au fost au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Acuzaţiile care li se aduc sunt constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi trafic de minori.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.