Două persoane au fost arestate preventiv şi o a treia a fost plasată sub control judiciar, pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, după ce au comercializat cannabis, cocaină şi ecstasy în cluburile din Complexul Studenţesc din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă, de luni, al DIICOT, începând cu anul trecut, în judeţul Timiş, a acţionat o grupare infracţională ce a fost implicată în traficul intern de droguri de risc şi mare risc, respectiv cannabis, cocaină şi ecstasy, pe care le-ar fi comercializat inclusiv în cluburile din zona Complexului Studenţesc din Timişoara.
 
În 5 martie, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Timişoara – Serviciul Antidrog, au făcut patru percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 318 comprimate de ecstasy, cannabis, un cântar electronic şi un grinder.
 
În 6 martie, Tribunalul Timiş a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a doi dintre inculpaţi, iar faţă de un altul a fost dispusă măsura controlului judiciar, se arată în comunicat.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.