Doi bărbaţi din Timişoara au fost arestaţi la domiciliu, fiind cercetaţi de procurorii DIICOT pentru comercializarea de droguri de risc şi mare risc. În urma percheziţiilor făcute la locuinţele lor, au fost găsite aproximativ patru kilograme de cannabis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"La data de 17.03.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc, în formă continuată. În cauză s-a reţinut faptul că inculpaţii au desfăşurat activităţi de comercializare de droguri de risc şi mare risc către consumatori de pe raza municipiului Timişoara”, se arată într-un comunicat de presă, de joi, al DIICOT.
 
La locuinţele celor doi a avut loc o percheziţie domiciliară, în urma căreia au fost ridicate aproximativ 4 kilograme de cannabis şi un cântar de mare precizie.
 
”În cursul zilei de ieri, Tribunalului Timiş a dispus arestarea la domiciliu a celor doi inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile”, se mai arată în comunicat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.