Bărbatul care şi-a ucis mama, după ce a lovit-o în cap, a fost prins de poliţişti şi prezentat în faţa magistraţilor de la Tribunalul Timiş care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, pentru omor comis asupra unui membru al familiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbatul a ajuns, luni, în faţa judecătorilor de la Tribunalul Timiş unde a recunoscut tot ce a făcut. El le-a povestit magistraţilor că, vineri, în jurul prânzului, a luat o bucată de lemn şi şi-a lovit mama de mai multe ori în faţă şi în cap. Când a văzut că femeia nu mai mişcă, el a fugit. Bărbatul le-a mai spus judecătorilor că din acel moment şi până a fost capturat de poliţişti a rătăcit pe străzi, în Timişoara.
 
Bărbatul a fost prins, duminică seară, pe stradă, în zona Gării de Est din Timişoara. O patrulă de la Poliţia Municipiului Timişoara, Secţia 1, l-a observat şi poliţiştii s-au apropiat rapid, iar când l-au încătuşat, bărbatul nu a opus rezistenţă şi nici nu a încercat să fugă.
 
Atacatorul este bolnav psihic, fusese externat de părinţii săi de la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia, unde a stat sub tratament mai multă vreme.
 
Aflat acasă, vineri, într-un acces de furie, s-a năpustit asupra mamei sale care se afla într-una dintre camerele locuinţei şi a omorât-o, apoi a dispărut. Tatăl a fost cel care a descoperit crima şi a sunat la numarul de urgenţă 112.
 
Tânărul va fi supus unei expertize psihiatrice şi cel mai probabil va fi internat la Spitalul de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Jebel.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.