Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta iubită, în apropierea Gării de Nord din Timişoara, a fost reţinut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru omor calificat cu premeditare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, procurorii au dispus continuarea urmăririi faţă de bărbatul care şi-a ucis fosta iubită, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat cu premeditare, comis în stare de recidivă.

”În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în după-amiaza zilei de 16.04.2019, în jurul orei 16.35, în timp ce se afla în faţa locuinţei fostei sale concubine, V.M.G. din municipiul Timişoara, i-a aplicat acesteia cinci lovituri de cuţit în spate în regiunea scapulară stânga, în hemitoracele stâng şi în zona cervicală, leziuni traumatice grave ce au condus la decesul victimei. S-a reţinut, de asemenea, că suspectul a premeditat fapta, venind în cursul dimineţii din Cluj, s-a înarmat cu un cuţit, după care a urmărit victimă pe parcursul mai multor ore la serviciu, pândind-o apoi în apropierea locuinţei sale”, se arată în comunicat.

Faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore. 

Crima a avut loc în apropierea Gării de Nord din Timişoara. Femeia a fost înjunghiată de fostul iubit sub privirile prietenei sale, alături de care stătea pe o bancă. Prietena tinerei a fost cea care a sunat la numărul de urgenţe 112, însă medicii sosiţi la locul faptei au constatat decesul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.