Un bărbat de 30 de ani a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore pentru racolare şi corupere de minori în scopuri sexuale, după ce a purtat discuţii pe internet cu o fată de 10 ani, căreia i-a făcut propuneri indecente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă de marţi al Inspectoratului de Politie al judeţului Timiş, ”poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara au depistat un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Peciu Nou, judeţul Timiş, bănuit de comiterea infracţiunilor de racolare de minori în scopuri sexuale şi coruperea sexuală a minorilor”.

Potrivit sursei citate, în data de 26 septembrie 2019, bărbatul a purtat discuţii în mediul virtual, cu o fată, de 10 ani, căreia i-ar fi făcut propuneri indecente.

Bărbatul de 30 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru racolarea de minori în scopuri sexuale şi coruperea sexuală a minorilor, urmând ca în cursul zilei de marţi să fie dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.