Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, la subsolul unui bloc de locuinţe din Timişoara, iar casa scării a fost inundată cu fum. Au fost evacuate 18 persoane, printre care una imobilizată, transportată pe targă, iar alte 20 de persoane au ieşit singure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, un incendiu a izbucnit, joi dimineaţa, la un bloc de locuinţe din Timişoara.

"Au fost evacuate 18 persoane, inclusiv o persoană imobilizată, transportată cu targa, şi s-au autoevacuat în jur de 20 de persoane. Au ars elementele combustibile depozitate la subsolul blocului. S-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD, 15 subofiţeri şi un echipaj SAJ”, transmite ISU Timiş.

De asemenea, s-a lucrat pentru lichidarea incendiului, evacuarea fumului din casa scării şi s-au constituit echipe de căutare-salvare, însă nu au fost identificate victime.

Cauza incendiului este fumatul în locuri nepermise, neprotejate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.