Un accident a avut loc, vineri seară, la Timişoara, între un tramvai şi două maşini, după ce o femeie vatman a uitat să schimbe macazul. Mai multe tramvaie au rămas blocate pe şine în apropiere de centrul oraşului, până la finalizarea cercetărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc la intersecţia dintre Bulevardul 16 Decembrie şi strada Gheorghe Doja din Piaţa Maria, aflată în apropiere de centrul oraşului Timişoara. O femeie care conducea tramvaiul care circula pe linia 2 dinspre centru spre sudul oraşului, înspre zona Iosefin, a uitat să schimbe macazul, iar în intersecţie, garnitura a intrat pe o altă linie. 
 
Deoarece femeia aflată la manşa tramvaiului nu a apucat să încetinească, a lovit în plin nouă maşini care circulau regulamentar în intersecţie.
 
Imediat, la locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi SMURD, însă în urma accidentului nimeni nu a fost rănit.
 
Mai multe tramvaie care circulau prin zonă au rămas blocate pe şine, iar traficul rutier spre centrul oraşului a fost blocat până la finalizarea cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.