Poliţiştii au recuperat drona jurnalistului britanic Charlie Ottley care a fost furată în timp ce acesta se afla în Parcul Civic din Timişoara. Aceasta a fost găsită de un bărbat care ulterior a predat-o poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"La data de 6 Iunie a.c., după ce au fost depistaţi cei 3 bănuiţi de comiterea furtului din Parcul Civic, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au continuat investigaţiile, iar, la scurt timp, în aceeaşi zi, a fost identificat şi bărbatul care a găsit drona, ce a fost abandonată pe strada I.C. Brătianu din Timişoara. Bărbatul a fost contactat şi a predat drona poliţiştilor în cursul acestei zile, 07 iunie a.c, urmând ca aceasta să fie înmânată aparţinătorului”, transmite IPJ Timiş.
 
Potrivit sursei citate, pe lângă dronă au fost recuperate şi cardurile pe care erau înregistrările făcute.
 
Doi băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, sunt principalii suspecţi în cazul tâlhăriei comise asupra jurnalistului britanic Charlie Ottley. Aceştia au fost duşi la sediul Secţiei 1 Poliţie Urbană Timişoara pentru audieri. Copiii au recunoscut că i-au furat bunurile jurnalistului britanic, dar au spus că s-au speriat şi au abandonat geanta acestuia în care se afla şi drona.
 
Drona a fost sustrasă, alături de echipamente de filmare, de la jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru seria "Wild Carpathia", în zona centrală a municipiului Timişoara.  
 
Jurnalistul a povestit cum a fost jefuit în zona centrală a Timişoarei, afirmând că stătea pe bancă, iar cineva s-a apropiat şi i-a luat rucsacul în care se aflau echipamente de filmare şi a fugit.  
 
Ottley a precizat că s-a luat după hoţ, dar acesta era mai bine antrenat. El a făcut apel la cel care a furat echipamentele să îi înapoieze cardul cu imaginile filmate.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.