Poliţiştii de la Secţia 3 din Timişoara au fost sesizaţi că mai multe autoturisme, aflate într-o parcare, au fost distruse de persoane necunoscute. Unele aveau geamurile laterale sparte, altele aveau lunetele distruse. Poliţiştii l-au identificat pe autor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un apel la numărul de urgenţe 112 a anunţat că mai multe maşini sunt distruse, într-o parcare din zona Dâmboviţa, din Timişoara.
 
”În această dimineaţă,10 aprilie, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o parcare din zona Dâmboviţa, au fost distruse 16 autoturisme. La faţa locului, poliţiştii au constatat că, prin distrugerea geamurilor laterale şi lunetei, au fost sustrase din autoturisme diferite bunuri( casetofoane, materiale electrice şi articole de îmbrăcăminte)”, transmit reprezentanţi IPJ Timiş.
 
În urma verificărilor, poliţiştii au reuşit identificarea unui tânăr, de 26 de ani, bănuit de comiterea faptelor. Acesta locuieşte în aceeaşi zonă din Timişoara, iar, la domiciliul lui au fost descoperite bunurile furate din auto.
 
Bărbatul este cunoscut cu probleme medicale
 
Poliţiştii continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit pentru infracţiunea de furt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.