Tânărul care a blocat în trafic un autobuz ce transporta muncitori, în apropiere de municipiul Lugoj, din judeţul Timiş, şi l-a ameninţat pe şofer cu un pistol, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Bărbatul avea o alcoolemie de 2,10 g/l.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri seară, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, tânărul care l-a ameninţat cu pistolul pe şoferul unui autobuz ce transporta muncitori, în apropiere de Lugoj, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

”Cercetările faţă de acesta continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, rezultatul alcoolemiei în cazul şoferului a fost de 2,10 g/l.

Poliţiştii din Timiş au anunţat, miercuri, că fac cercetări în cazul unui şofer care i-a ameninţat cu un pistol cu gaze pe şoferul şi pasagerii unui autobuz pe care l-a blocat în trafic, nemulţumit că bărbatul care se afla la volan a folosit prea mult timp faza lungă a farurilor.

Tânărul era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Incidentul a avut loc marţi seară, pe drumul care face legătura între localitatea Ohaba Forgaci şi municipiul Lugoj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.