Una dintre persoanele căutate după ce pe bancheta din spate a unei maşini implicate, duminică noapte, într-un accident, în judeţul Timiş, au fost descoperite două cadavre carbonizate, a fost găsită. Aceasta este o adolescentă de 17 ani care era acasă

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Timiş au reuşit să identifice persoana care se afla pe locul din dreapta în maşina care a luat foc, după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit un copac de pe marginea şoselei.

Potrivit anchetatorilor, este vorba despre o adolescentă de 17 ani din comuna Fibiş, care a fost găsită de poliţişti acasă, ea fugind de la locul accidentului.

Poliţiştii au aflat că şoferul maşinii este şi el din Fibiş şi are 19 ani. La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii încă îl caută.

Cei doi pasageri care au murit carbonizaţi sunt un băiat de 20 de ani şi o fată care încă nu a fost identificată, conform sursei citate.

Două persoane au fost găsite carbonizate pe bancheta din spate a unui autoturism care a luat foc, duminică noapte, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un copac de pe marginea drumului, în comuna Fibiş din judeţul Timiş. Şoferul şi pasagera din dreapta au fugit de la locul accidentului.

"Este vorba despre un accident rutier în care e implicat un autoturism marca Audi. La faţa locului s-au deplasat din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o descarcerare, trei ambulante SMURD, un ofiţer şi 15 subofiţeri. S-a  constatat că autoturismul a ieşit de pe suprafaţa carosabilă, după care a luat foc. După stingerea incendiului, din nefericire, pompierii au constatat că în interior se aflau două persoane carbonizate", a declarat Bogdan Mutu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat”.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.