Poliţiştii din judeţul Timiş au făcut, luni, opt percheziţii într-un dosar de braconaj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiei, găsind un cerb lopătar, un cerb carpatin şi o vulpe, deţinute ilegal în captivitate. De asemenea, au confiscat arme, muniţie şi carne de vânat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de luni, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, poliţiştii din Belinţ şi cei din Lugoj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au facut opt percheziţii pe raza localităţilor Topolovăţu Mare, Sustra şi Teş,  la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor şi braconaj.

”Activităţile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj, în care sunt vizate 4 persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 33 de ani”, se arată în comunicat.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat o armă artizanală, o arbaletă, 30 tuburi de cartuşe folosite de calibre diferite, 101 alice, 71 cartuşe, două cutii de petarde, 7 trofee de căprior, un trofeu de cerb lopătar, trei trofee de mistreţ, 60 kilograme carne de vânat, o plasă monofilament şi mai multe capcane cu laţ.

Totodată, la două dintre cele opt locuinţe au fost identificate un cerb lopătar, un cerb carpatin şi o vulpe, deţinute ilegal în captivitate.


Două persoane, de 29 şi 33 de ani, au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.