Un băieţel de trei ani a fost rănit şi a fost transportat la spital, după ce bucăţi de cherestea s-a desprins dintr-un camion şi au pătruns prin parbrizul maşinii din spate. Şoferul, un bărbat de 27 de ani, a scăpat nevătămat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc luni în localitatea Moşniţa Nouă, de lângă Timişoara.
 
”Un bărbat de 35 de ani conducea o autoutilitară ce transporta cherestea în localitatea Moşniţa Nouă dinspre Timişoara înspre localitatea Albina, iar la efectuarea unui viraj la dreapta, marfa nefiind asigurată corespunzător s-a desprins din autovehicul şi câteva bucăţi au pătruns prin parbrizul unui autoturism care circula în spatele autoutilitarei, condus de un bărbat de 27 de ani. În urma acestui incident, un băieţel de 3 ani, care era pasager în autoturism, a fost rănit şi transportat la spital”, transmite IPJ Timiş.
 
Copilul se afla pe bancheta din spate, în scaun special.
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.