Trei pakistanezi au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din judeţul Timiş, după ce au trecut ilegal din Serbia în România, ei vrând să ajungă în Italia, la rudele lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, duminică seară, poliţiştii de frontieră de la Moraviţa au observat trei persoane care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România.

”Poliţiştii de frontieră au depistat trei bărbaţi care nu vorbeau limba română, pe care i-au transportat la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni pakistanezi, cu vârste cuprinse între 17 şi 27 ani”, se arată în comunicat.

Cei trei au declarat că au trecut frontiera pe jos din Serbia în România cu scopul de a ajunge în Italia, unde se află rudele lor.

În cauză se fac cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată fiind anunţate autorităţile sârbe pentru cercetarea în comun a evenimentului şi punerea în aplicare a acordului de readmisie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.