Trei albanezi au fost prinşi, duminică, de poliţiştii de frontieră din judeţul Timiş, când încercau să treacă ilegal, pe jos, din Serbia în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de frontieră de la Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, împreună cu jandarmii, au observat, în jurul orei 7.00, la intrarea în localitatea Dudeştii Vechi, trei bărbaţi care trecuseră ilegal graniţa din Serbia.

Cei trei au fost fost duşi la sediul sectorului, pentru a fi audiaţi, ei având paşapoarte eliberate de către autorităţile din Albania.

Poliţiştii de frontieră au constatat că în urmă cu o zi bărbaţilor, cu vârste cuprinse între 22 şi 27 de ani, le-a fost refuzată intrarea în România, pentru neîndeplinirea condiţiilor legale.

În cauză se fac cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei. Totodată vor fi anunţate autorităţile de frontieră sârbe pentru cercetarea în comun a incidentului şi punerea în aplicare a acordului de readmisie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.