Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, judeţul Timiş, au descoperit în plafonul remorcii unui autocamion condus de un cetăţean sârb, aproximativ 22.650 pachete cu ţigări de contrabandă, fără marcaje fiscale, în valoare de 339.700 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, luni, la Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa, judeţul Timiş, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control un cetăţean sârb, în vârstă de 34 de ani, la volanul unui autocamion, înmatriculat în Serbia.

”În urma controlului specific efectuat asupra autoturismului, a fost descoperită şi nedeclarată, în plafonul remorcii autocamionului, într-un locaş special amenajat, cantitatea de 22.650 pachete cu ţigări, marca Marble, fără marcaje fiscale”, se arată în comunicat.

În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar ţigările, în valoare de aproximativ 339.750 de lei, au fost ridicate în vedere confiscării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.