Tânărul care a ucis un bărbat şi a rănit-o grav pe soţia acestuia, în parcul din oraşul Făget, judeţul Timiş, a încercat să se ascundă într-un magazin alimentar din satul Temereşti, însă nu a reuşit să deschidă uşa unităţii. Imagini cu acesta au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a ucis un bărbat în parcul din oraşul Făget, judeţul Timiş, şi după ce a înjunghiat-o pe soţia acestuia, lăsând-o într-o baltă de sânge, Florin Ionel Boldea a luat una dintre bicicletele celor doi soţi şi s-a dus până în satul Temereşti. Acolo a încercat să intre într-un magazin alimentar, însă nu a reuşit să deschidă uşa, care era încuiată.

În imaginile de pe camera de supraveghere se observă cum acesta s-a dat jos de pe bicicletă şi a forţat usa.

Ulterior, el a intrat în casa unei familii unde s-a baricadat în baie, în timp ce poliţiştii l-au înconjurat. La un moment dat, tânărul a ieşit din baie, a vrut să îi lovească pe poliţişti, a trecut de ei şi a fugit în curtea gospodăriei, unde s-a urcat într-o maşină cu care a trecut prin porţi şi a fugit până în zona satului Bichigi. Atunci poliţiştii au tras trei focuri de armă, iar un glonţ a lovit portiera. Maşina a fost ulterior abandonată într-un şanţ.

La Temereşti, el a făcut alte patru victime: o bătrâna a fost înjunghiată, o persoană a fost lovită cu maşina şi alte două au fost agresate.

Femeia înjunghiată în parc a fost transportată iniţial la Spitalul din Făget de unde a fost preluată de elicopterul SMURD şi adusă la Spitalul Judeţean din Timişoara unde a intrat direct în operaţie. Tot la Spitalul Judeţean din Timişoara au fost aduse alte două victime ale bărbatului, cu o salvare.

Acum, peste 200 de poliţişti îl caută, inclusiv cu ajutorul unei drone şi al unui elicopter care survolează zona. Boldea este dat şi în consemn la frontieră.

El este recidivist,  fiind condamnat pentru loviri şi alte violenţe, în 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.