Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Timişoara, sub coordonarea unui procuror al DIICOT Timişoara, au prins în flagrant şi au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 25 de ani, cetăţean german, cercetat acum pentru trafic internaţional de droguri de mare risc. Acesta a introdus în ţară un kilogram de amfetamină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş,  în cursul anului 2019, pe ruta Germania - România (Timişoara), ar fi acţionat o grupare ce avea ca preocupări introducerea în ţară de droguri de mare risc şi traficul de droguri de mare risc, respectiv amfetamină.             

"În urma probelor administrate, în cauză, a fost identificat un bărbat, de 25 de ani, cetăţean german, bănuit de comiterea faptei. Din cercetări a reieşit că, în perioada 2017 – 2019, bărbatul de 25 de ani ar fi dezvoltat o relaţie de tip furnizor-cumpărător cu un cetăţean român, din Timişoara, în baza căreia i-ar fi livrat acestuia din urmă, în mod regulat, diferite cantităţi de droguri de mare risc (amfetamină şi cocaină)”, se arată în comunicat.

Sumele de bani obţinute pe cantităţile de droguri ar fi fost plătite prin viramente bancare.

"Ieri, 30 mai, cetăţeanul german ar fi introdus în ţară un kilogram de amfetamină, pentru a o comercializa colaboratorului său, cu suma de 4.750 de euro, fiind prins în flagrant delict în momentul realizării tranzacţiei”, mai precizează sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.