Un tânăr de 18 ani a decedat şi alţi doi oameni au fost răniţi, în urma unui accident care a avut loc, luni, pe şoseaua care leagă Timişoara de Cenad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Aurora Voicilă a declarat pentru News.ro că accidentul a fost produs de un tânăr de 20 de ani.

”Un tânăr de 20 de ani a condus un autoturism pe DN6 în localitatea Cenad dinspre Sânnicolau Mare către vama Cenad, iar într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul autoturismului şi a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul unui tânăr de 18 ani pasager în autoturismul care a produs accidentul, cât şi rănirea şoferului de 20 de ani şi a unei femei de 48 de ani pasageră în autoturimsul lovit”, a declarat Aurora Voicilă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporal din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.