Un tânăr de 17 ani din oraşul Jimbolia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a agresat sexual sora de 11 ani. Unul dintre fraţi le-a spus poliţiştilor despre ce se întâmplă în familie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, fetiţa abuzată sexual de fratele ei, provine dintr-o familie cu 14 fraţi din oraşul Jimbolia. O parte dintre copiii familiei au fost daţi în plasament, de-a lungul anilor,  iar mama a depus mai multe cereri pentru a-şi lua acasă copiii.

Unul dintre copiii pentru care mama a depus cerere pentru a-l lua din plasament, acasă, a declarat că nu vrea să meragă în familie deoarece are cunoştinţă că fratele lui de 17 ani abuzează sexual de sora de 11 ani.

Mărturisirile băiatului  i-au determinat pe poliţişti să deschidă o anchetă, în urma căreia s-a dovedit că spusele băiatului sunt adevărate.

Tânărul de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către magistraţii de la Judecătoria Timişoara pentru agresiune sexuală în formă continuată cu o minoră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.