Poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali de la Stamora-Moraviţa, judeţul Timiş, au descoperit în bagajele unui bărbat care a vrut să intre în ţară din Serbia zeci de comprimate cu substanţe interzise în România. Acestea au fost confiscate, iar poliţiştii fac cercetări pentru tentativă de introducere în ţară de droguri de risc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară dinspre Serbia, un cetăţean sârb în vârstă de 60 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România.

"Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în bagajele bărbatului, 90 comprimate Bromazepam, 50 pastile Diazepam şi 30 pastile cu inscripţia Bensedin, substanţe aflate sub control naţional, înscrise în Anexa nr. III din Legea 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Bărbatul a declarat că pastilele erau pentru uz propriu, neavând cunoştinţă de faptul că acestea sunt interzise pe teritoriul României", se arată în comunicat.

Comprimatele au fost ridicate în vederea confiscării de lucrătorii Biroului Vamal Moraviţa, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări în acest caz pentru tentativă de introducere în ţară de droguri de risc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.