Şeful de post al Poliţiei oraşului Sânnicolau Mare din judeţul Timiş, comisarul de Poliţie Claudiu Andreescu, care joi seară, băut fiind, a provocat un accident rutier în Timişoara şi ar fi încercat să plece de la faţa locului, a fost schimbat din funcţie şi va fi cercetat disciplinar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, comisarul Claudiu Andreescu este cercetat disciplinar.

”În urma evenimentului, conducerea inspectoratului a dispus declanşarea procedurii de cercetare disciplinară, urmând a fi dispuse măsuri legale şi, totodată, stabilirea unor alte atribuţii de serviciu”, se arată în comunicat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ”conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”.

”În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, se mai arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, accidentul provocat de şeful de post al Poliţiei oraşului Sânnicolau Mare s-a soldat doar cu pagube materiale.

Comisarul de Poliţie Claudiu Andreescu, care conduce interimar postul de Poliţie Sânnicolau Mare din judeţul Timiş, a provocat, joi seară, un accident rutier pe strada Cluj din Timişoara, potrivit poliţiştilor de la Poliţie Rutieră Timişoara.

Conform sursei citate, poliţistul se afla în afara orelor de serviciu.

Martorii spun că acesta conducea un autoturism marca Audi, iar la un moment dat a lovit un taxi, în partea din spate. În prima fază, Andreescu ar fi vrut să plece de la locul accidentului soldat cu pagube minore, însă a fost oprit de mai mulţi taximetrişti veniţi la faţa locului.

Claudiu Andreescu s-ar fi oferit să cumpere maşina lovită, făcându-i taximetristului o ofertă, însă acesta a sunat la Poliţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.