Un accident rutier între o autoutilitară şi un autoturism a avut loc miercuri, la Lugoj, în judeţul Timiş. În urma accidentului, şapte persoane au fost implicate,inclusiv patru minori, iar şoferul autoutilitarei a rămas încarcerat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, în urma accidentului, şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Accident rutier între o autoutilitară şi un autoturism, în Lugoj, strada Ezerişului În accident au fost implicate 7 persoane, între care patru minori. O victimă (şoferul autoutilitarei) a rămas încarcerată. Şase persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la spital. Despre un minor nu se cunosc date, deoarece a fost preluat de familie înainte de a ajunge forţele de intervenţie la faţa locului", transmite ISU Timiş. P

oliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili modul în care s-a produs accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.