Şapte nigerieni au fost prinşi de către poliţiştii de frontieră din Moraviţa, judeţul Timiş, joi noapte, în timp ce încercau să intre ilegal în ţară, din Serbia, pe câmp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de frontieră din Moraviţa, judeţul Timiş, i-au depistat pe migranţi joi, în jurul orei 22.45, cu ajutorul sistemului de supraveghere de timp de noapte, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

Persoanele veneau din Serbia şi se aflau pe un câmp din zona localităţii Gaiu Mic.

”În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni nigerieni, doi bărbaţi şi cinci femei, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 ani. Aceştia au declarat că au trecut frontiera pe jos din Serbia în România cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei”, se arată în comunicat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată fiind anunţate şi autorităţile sârbe, pentru cercetarea în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.