Poliţiştii din Timiş au tras, vineri, un foc de armă în plan vertical, în localitatea Remetea Luncă, de lângă Lugoj, pentru aplanarea unui conflict izbucnit între mai mulţi bărbaţi. Doi dintre bărbaţi au fost duşi la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scandalul a pornit, vneri după-amiaza, în localitatea Remetea Luncă din judeţul Timiş. Un bărbat a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa că doi vecini fură lemne, însă echipajul de Poliţie care a ajuns acolo a constatat că situaţia nu se confirmă.

Potrivit anchetatorilor, supăraţi că au fost reclamaţi la 112, doi bărbaţi, tată şi fiu, s-au răzbunat pe vecinul lor care a chemat Poliţia şi s-au năpustit asupra maşinii în care era bărbatul reclamant. Ei au lovit maşina cu picioarele, au spart geamul şi l-au lovit pe proprietar.

În acel moment, poliţiştii au tras un foc de armă în plan vertical, pentru a calma spiritele.

Victima a solicitat sprijinul medicilor, fiind transportată la Spitalul din Făget, iar agresorii au fost duşi la secţia de poliţie pentru a fi audiaţi. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale pentru distrugere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.