Poliţiştii din Timiş şi procurorii DIICOT au descoperit o tonă de cannabis, pus la uscat într-o hală, cultura aparţinând unui cetăţean german de origine română. Trei persoane vor fi duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anchetatorilor, poliţiştii de la Crima Organizată din Timiş şi procurorii DIICOT au urmărit de mai multă vreme o filieră de traficanţi de droguri condusă de un cetăţean german de origine română.

După ce au făcut mai multe cumpărări succesive de cannabis, cu ajutorul unor ofiţeri aflaţi sub acoperire, marţi, poliţiştii au organizat un flagrant. Cetăţeanul german a fost prins cu şase kilograme de stupefiante asupra sa.

Acesta, împreună cu alte două persoane, membri ai reţelei, aveau în apropiere de localitatea Niţchidorf din judeţul Timiş, într-o hală, o tonă de muguri de canabis la uscat şi o mulţime de plante de cannabis.

Bărbatul german de origine română şi ceilalţi doi membri ai reţelei vor fi conduşi la audieri, la sediul DIICOT Timişoara.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.