Un poliţist din comuna Giroc, judeţul Timiş, a fost ridicat pentru a fi audiat la DNA Timişoara, într-un dosar de trafic de influenţă şi luare de mită. Bărbatul ar fi cerut unui dezvoltator imobiliar suma de 10.000 de euro pentru a-l ajuta în retrocedarea în instanţă a unui teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform unor surse judiciare, poliţistul ar fi solicitat unui dezvoltator imobiliar drept mită suma de 10.000 de euro cu promisiunea că, având anumite relaţii, va rezolva cu  prioritate retrocedarea în instanţă a unui teren. Ulterior, el i-a cerut dezvoltatorului imobiliar să îi doneze şi o bucată din terenul vizat, în schimbul serviciilor sale.
 
Întreaga parcelă valorează, pe piaţa imobiliară, două milioane de euro.
 
Procurorii anticorupţie l-au ridicat marţi pe poliţist, el fiind dus la audieri, la sediul DNA Timişoara. El va fi cercetat pentru luare de mită şi trafic de influenţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.