Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara au făcut percheziţii la locuinţele a doi bărbaţi şi a unei femei, între care două cadre medicale care ar fi făcut aproximativ 1.000 de vaccinări fictive împotriva COVID-19 şi au emis certificate false. Au fost ridicate sume de bani şi tichete valorice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Poliţiştii au pus în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar penal ce are ca obiect infracţiunile de înşelăciune, fraudă informatică şi fals intelectual, aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara. Percheziţiile au vizat 2 bărbaţi, de 23 şi 40 de ani, şi o femeie, în vârstă de 45 de ani, bănuiţi de comiterea acestor infracţiuni”, transmite IPJ Timiş.
 
Este vorba despre un medic (femeia de 45 de ani), un asistent medical şi un cetăţean. 
 
"În urma punerii în executare a celor 4 mandate de percheziţie domiciliară, în dosarul penal ce viza emiterea de certificate COVID false pentru aproximativ 1.000 de persoane, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor mai multe probe (înscrisuri, medii stocare, telefoane, sume de bani şi aproximativ 8.000 de tichete valorice de 100 de lei fiecare, care ar fi trebuit înmânate persoanelor vaccinate)”, mai transmite IPJ Timiş.
 
Cele trei persoane au fost duse, pentru audieri, la sediul Secţiei Regionale Transporturi Timişoara.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.