Un tanar de 20 de ani a fost arestat preventiv, în urma unui flagrant organizat de poliţişti in parcarea unui centru comercial din Timişoara. Tanarul este cercetat pentru talharie şi furt calificat. Alţi doi tineri implicati in acelasi dosar au fost şi ei arestaţi preventiv anterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Hoţii au furat fier vechi, mai multe bunuri electrice şi un telefon mobil. Este vorba despre trei tineri, de 18, 21 şi 20 de ani. Primii doi au fost prinşi de poliţişti şi arestaţi preventiv, pentru 30 de zile în data de 22 martie.
 
”În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că doi tineri, de 18 şi 21 de ani, împreună cu un altul, de 20 de ani, au pătruns în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2022,  într-o societate comercială, situată pe strada Bogdan Petriceicu Haşdeu din Timişoara, de unde au sustras 100 de kg de fier vechi şi mai multe bunuri electrice,  iar, prin ameninţări cu acte de violenţă şi cu obiecte contondente, ar fi deposedat un bărbat, de 68 de ani, de telefoul mobil şi de 1.100 de lei”, se arată într-un comunicat de presă, de joi a, IPJ Timiş.
 
Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara au organizat un flagrant delict în parcarea unui centru comercial, din Timişoara, pentru a-l prinde şi pe tânărul, de 20 de ani, cercetat şi el pentru infracţiunile de tâlhărie calificată şi furt calificat.
 
Acesta a fost reţinut, pentru 24 de ore, iar ulterior magistraţii au dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile. Barbatul a fost introdus în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadul I.P.J Timiş. 
 
Ceilalţi doi tineri se află în arestul I.P.J Timiş din data de 22 martie 2022.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.