O fetiţă şi un bărbat au murit în urma unui accident rutier produs, vineri seara, pe drumul care leagă Timişoara de vama Moraviţa, între localităţile Jebel şi Voiteg. În accident au fost implicate două autoturisme şi un tractor, alte patru persoane fiind rănite şi transportate la spital. Şoferul unuia dintre autoturisme transmitea live pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor de la locul accidentului care a avut loc, vineri seara, între localităţile Jebel şi Voiteg, pe drumul care leagă Timişoara de Vama Moraviţa, spre Serbia, o fetiţă şi un bărbat au decedat în urma impactului.

Din primele informaţii reiese că o maşină care mergea dinspre Timişoara înspre Jebel a intrat într-o depăşire şi când a revenit pe banda iniţială s-a izbit de un tractor care mergea în faţă şi nu avea semnalizare. În urma impactului, maşina a fost proiectată într-un autoturism care circula regulamentar, din sens opus.

În urma accidentului, bărbatul care a lovit cu maşina sa tractorul a decedat. De asemenea, o fetiţă din autoturismul care circula regulamentar a fost declarată moartă.

Şoferul decedat a fost proiectat prin parbrizul maşinii. El ar fi făcut o transmisiune live pe Facebook în momentul accidentului.

Alte patru persoane din maşina care circula regulamentar au fost transportate la spital, fiind rănite.

Mai multe echipaje de poliţie şi pompieri, dar şi cinci ambulanţe se află la locul accidentului.

Traficul rutier este blocat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.