O explozie neurmată de incendiu a avut loc, vineri seară, într-un bloc de locuinţe din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, de la o acumulare de gaze produsă de o butelie folosită pentru gătit. În urma exploziei, o tânără de 23 de ani a suferit arsuri de gradul II pe ambele braţe, iar 40 de locatari s-au autoevacuat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Deflagraţia a avut loc la primul etaj al unui bloc de locuinţe din Lugoj, vineri seară. 
 
”În data de 27.05.2022, ora 19.46, în urma apelului primit prin S.N.U.A.U 112, am fost anunţaţi despre producerea unei explozii neurmată de incendiu la un imobil, P+4E, la etajul 1, la un bloc de garsoniere, situat în municipiul Lugoj, pe strada Aleea Brazilor. La sosirea la locul intervenţiei după efectuarea recunoaşterii s-au constatat următoarele: deflagraţia s-a produs la etajul 1, în urma acumulării de gaze de la o butelie cu gaz butan folosită pentru gătit şi a fost afectată uşa apartamentului şi geamul”, transmite ISU Timiş. 
 
În interiorul apartamentului se afla o tânără de 23 ani ce prezenta arsuri de gradul II pe ambele antebraţe, aproximativ 9% din suprafaţa corpului. 
 
Aceasta a fost predată de echipajul SMURD unui echipaj SAJ cu medic, sosit ulterior la locul intervenţiei. Victima a fost transportată la Compartimentul Primire Urgenţe din cadrul spitalului Municipal Lugoj. 
 
Din interiorul imobilului s-au autoevacuat aproximativ 40 locatari.
 
Pompierii au intervenit cu 1 autospecială de primă intervenţie şi comandă, 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă, 1 autospecială de Salvare şi Intervenţie la înălţimi, 1 ambulanţăSMURD, cu un efectiv de 10 subofiţeri conduşi de Şef Gardă de Intervenţie. 
 
De asemenea au fost alertate şi autorităţi locale cu atribuţii în domeniul situaţiilor de urgenţă precum Delgaz Grid, E-Distribuţie, Inspectoratul de Stat în Construcţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.