Poliţiştii din oraşul Deta, judeţul Timiş, au indisponibilizat două utilaje care au fost închiriate din Franţa, dar nereturnate. Cele două utilaje, care valorează 40.000 de euro, erau transportate pe platforme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Utilajele în cauză erau echipate cu dispozitiv GPS şi astfel s-a reuşit oprirea autovehiculelor cu platformă care transportau utilajele în Deta şi în Denta. Primul autovehicul, care transporta un utilaj, a fost oprit de către poliţişti, seara trecută în jurul orei 19:30, în localitatea Deta, iar în această dimineaţă, în jurul orei 05:30, în localitatea Denta a mai fost oprit un alt autovehicul, ce transporta un alt utilaj de construcţii”, transmite, miercuri, IPJ Timiş.  
 
În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că utilajele figurează închiriate în Franţa, dar nereturnate.
 
Valoarea acestora este de aproximativ 40.000 de euro.
 
Utilajele au fost indisponibilizate, iar cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Timiş, care fac cercetări pentru tăinuire.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.