O femeie de 37 de ani şi un bărbat de 42 de ani şi-au pierdut viaţa, după ce bărbatul, aflat la volanul unei maşini, a pierdut direcţia de mers într-o curbă pe DN6, între Lugoj şi Caransebeş şi a intrat în plin într-o autoutilitară ce se deplasa regulamentar din sens opus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Azi-noapte, în jurul orelor 23.35, un bărbat în vârstă de 41 ani a condus un autoturism pe DN 6, dinspre municipul Lugoj spre municipiul Caransebeş, iar la km 488+200m, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare într-o curbă la dreapta intrând în coliziune cu o autoutilitară ce circula regulamentar condusă de un bărbat în vârstă de 49 ani. În urma impactului a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 42 de ani şi a unei femei în vârstă de 37 de ani, pasageră în autoturism”, transmite IPJ Timiş.
 
La faţa locului au intervenit şi pompierii, care au precizat că intervenţia a fost una dificilă.
 
”Intervenţia a fost dificilă, deoarece autoutilitara avea peste 26 de tone, iar pentru extragerea victimelor pompierii au lucrat mai bine de 2 ore. 10 pompieri au intervenit de urgenţă cu o autospecială de primă intervenţie, două autospeciale de descarcerare, două autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD. De asemenea, la faţa locului au fost alertate şi echipaje de poliţie, dar şi o ambulanţă SAJ”, transmite ISU Timiş.
 
În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.